Πλεονεκτήματα

Η εγκατάσταση σήμερα μιας αντλίας θερμότητας είναι ο ευκολότερος κι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, καθώς και τις εκπομπές καυσαερίων, με την απλή χρήση δωρεάν ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως ο αέρας, το νερό και το έδαφος.


  ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αντλίες θερμότητας Climaveneta δεν παράγουν θερμότητα καίγοντας κάποιο ορυκτό καύσιμο, αλλά λαμβάνουν το 75% δωρεάν από τον αέρα ή το έδαφος. Έτσι, αποτελούν το πλέον οικονομικό σύστημα θέρμανσης που υπάρχει σήμερα, όπως βεβαιώνει και η πρόσφατη μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου: δείτε τα αποτελέσματά της.
  ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το σύστημα είναι έτοιμο να συνδεθεί σε όλους τους τύπους δικτύων θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, fan coils, ενδοδαπέδια). Η συντήρησή του είναι ελάχιστη και τοποθετείται σε πολύ περιορισμένο εξωτερικό χώρο. Δεν γίνονται επεμβάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού και δεν γεμίζει κάθε δωμάτιο με νέα κλιματιστικά.
  ΑΝΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ & ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το σύστημα Climaveneta διατηρεί αναλλοίωτα τα υψηλά επίπεδα άνεσης του καλοριφέρ, στις περιπτώσεις που αντικαθιστά το λέβητα πετρελαίου, ενώ τα ξεπερνά σε χώρους με ενδοδαπέδιο ή fan coils.  Είναι το μόνο σύστημα που έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες μας για όλες τις εποχές: Θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης. Η αθόρυβη λειτουργία είναι το δυνατό σημείο της Climaveneta (αυτόματα ρυθμιζόμενοι ανεμιστήρες, τέλεια μονωμένοι ακουστικά συμπιεστές).
  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

αντλίες θερμότητας Climaveneta είναι το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Προσφέρει οικονομία χωρίς να κάνει τον ιδιοκτήτη υπηρέτη (ξύλα, στάχτες) και χωρίς να επιβαρύνει καθόλου το αστικό περιβάλλον με ρύπους ή αιθάλη. 
  ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ -20 C

Η Climaveneta βρήκε την τέλεια λύση ώστε οι αντλίες θερμότητας να λειτουργούν αποδοτικά, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όταν οι θερμοκρασίες το χειμώνα φθάνουν τους -20 C.
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ

Η Climaveneta είναι ένας ηγέτης του χώρου, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης-ψύξης-γεωθερμίας στην Ευρώπη. Έχει περισσότερα από 41 έτη εμπειρία στις αντλίες θερμότητας και διαθέτει 9 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Στην χώρα μας υποστηρίζεται από τη Δέλτα Τεχνική Α.Ε. και από ειδικευμένο δίκτυο συνεργατών-μηχανικών που εγγυώνται τη σωστή εγκατάσταση. 
 
  CLIMAVENETA: ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Η τοποθέτηση συστήματος Climaveneta βελτιώνει την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου και σε συνδυασμό με την άνεση που προσφέρει, το κάνει πιο δελεαστικό σε αγοραστές και ενοικιαστές.
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας
στο τηλ. 210 94 00 720