ΝΕΑ


5.2019 - Χορηγός στο 6ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS - Northern Hellas 2019"

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 6ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS - Northern Hellas 2019", που διοργανώνεται από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE).
...αναλυτικά στοιχεία

4.2019 - Καλό Πάσχα !...αναλυτικά στοιχεία

2.2019 - Προηγμένες τεχνολογίες κλιματισμού βέλτιστης εξοικονόμησης, σε κτίρια υψηλών απαιτήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ομίλου Δέλτα Τεχνική, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες εξελιγμένες τεχνολογίες κλιματισμού του μεγαλύτερου κατασκευαστή κλιματιστικών την Ευρώπη.    

...αναλυτικά στοιχεία

1.2019 - Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας

Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας με επιδότηση από 50 έως 65% για Αντλίες Θερμότητας και Ψύκτες Climaveneta, Brand της Mitsubishi Electric Hydronics and IT Cooling Systems

...αναλυτικά στοιχεία

12.2018 - Καλά Χριστούγεννα !


...αναλυτικά στοιχεία

12.2018 - Χορηγός και ομιλητής στο τεχνικό σεμινάριο της Ashrae

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το τεχνικό σεμινάριο που διοργανώνεται από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE).
...αναλυτικά στοιχεία

11.2018 - Επέκταση τουριστικής σεζόν, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και χαμηλά λειτουργικά κόστη

Ο τουρισμός παραμένει ένας εκ των κορυφαίων εν ενεργεία επιχειρηματικών κλάδων  στην Ελλάδα.
...αναλυτικά στοιχεία

10.2018 - Χορηγός στο 7ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS 2018"

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων θέρμανσης & κλιματισμού CLIMAVENETA brand της Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling SpA, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS".
...αναλυτικά στοιχεία

10.2018 - Τα ψυκτικά συγκροτήματα Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric, απογειώνουν την ποιότητα των οίνων της γνωστής οινοποιίας “Κτήμα Αρβανιτίδη”

Σε μια όμορφη ημιορεινή περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, στο μικρό και ήσυχο χωριό του Ασκού και σε υψόμετρο 500 μέτρων, η οικογένεια Αρβανιτίδη αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο αμπελώνα.
...αναλυτικά στοιχεία

10.2018 - Γνωρίζετε ποια είναι η πιο ανερχόμενη τεχνολογία θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας;

Δεν είναι άλλη από τις αντλίες θερμότητας.
Γιατί η πιο σύγχρονη μέθοδος θέρμανσης δεν είναι τόσο διαδεδομένη;

...αναλυτικά στοιχεία

7.2018 - Δωρεά του Ομίλου Δέλτα Τεχνική Α.Ε. στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου στην Πάτμο

Η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, το Ορθόδοξο μοναστήρι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, είναι χτισμένη στην κορυφή της Χώρας και δεσπόζει σε όλη την Πάτμο θυμίζοντας βυζαντινό κάστρο.
...αναλυτικά στοιχεία

6.2018 - Ποιοτικός εκσυγχρονισμός - Επιδότηση 50%

Ποιοτικός εκσυγχρονισμός - Επιδότηση 50% για αντικατάσταση - αναβάθμιση του συστήματος κλιματισμού με Ψύκτες - Αντλίες Θερμότητας Climaveneta, Brand της Mitsubishi Electric Hydronics and IT Cooling Systems.

...αναλυτικά στοιχεία

5.2018 - Logistics και Climaveneta: Κορυφαία επιλογή για ελεγχόμενο κλιματισμό αποθηκών και γραφείων

Μια ακόμα κορυφαία επιλογή αποτελούν οι ψύκτες, οι αντλίες θερμότητας  και οι κλιματιστικές και τερματικές μονάδες Climaveneta που εγκαθίστανται σε εξειδικευμένους χώρους logistics. 
...αναλυτικά στοιχεία

5.2018 - Δυνατή παρουσία του Ομίλου ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ στο συνέδριο της ASHRAE

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συμμετείχε με επιτυχία στο 5ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS - Northern Hellas 2018", που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE).
...αναλυτικά στοιχεία

5.2018 - Χορηγός στο 5ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS - Northern Hellas 2018"

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων θέρμανσης & κλιματισμού CLIMAVENETA brand της Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling SpA, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 5ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS - Northern Hellas 2018".
...αναλυτικά στοιχεία

4.2018 - Για 6η συνεχόμενη χρονιά η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, στηρίζει το «Μονοπάτι Παρνασσού»...αναλυτικά στοιχεία

3.2018 - Tο καλύτερο fan coil της αγοράς γίνεται ακόμα καλύτερο !

Πρόκειται για τη σειρά fan coils i-Life2 Slim που έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία λόγω των κορυφαίων αισθητικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών της.
...αναλυτικά στοιχεία

12.2017 - Καλά Χριστούγεννα !!!...αναλυτικά στοιχεία

12.2017 - Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συνεχίζει την χορηγία του στο Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συνεχίζει την χορηγία του στο Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE και τον μήνα Δεκέμβριο συμμετέχοντας στην εκδήλωση τεχνικής ενημέρωσης με θέμα  «European ErP 2018 Directive & Revised TOTEE – KENAK 2017».

...αναλυτικά στοιχεία

10.2017 - Χορηγός στο 6ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS"

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων θέρμανσης & κλιματισμού CLIMAVENETA της Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling SpA, είναι  χορηγός στο 6ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS".
...αναλυτικά στοιχεία

10.2017 - OGR Τορίνο: οι 1000 ημέρες που μετέτρεψαν το εργαστήρι σιδηροδρόμων σε εργαστήρι πολιτισμού

Το επιβλητικό βιομηχανικό συγκρότημα OGR (Officine Grandi Riparazioni) το οποίο επισκεύαζε συρμούς τραίνων, οδήγησε την πόλη του Τορίνο στην ανάπτυξη, από το 1895 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως το τέλος του 20ου αιώνα.
...αναλυτικά στοιχεία

8.2017 - Μπορεί ένα data center να θερμάνει μια μικρή πόλη ;

Η συνεργασία της Fortum με την Ericsson και την Climaveneta, μπορεί να δώσει την απάντηση.


...αναλυτικά στοιχεία

6.2017 - Ανοιχτή Ημέρα Γεωθερμίας - Geothermal Open Day

Πρόσκληση στην Ανοιχτή ημέρα Γεωθερμίας
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017
ώρα 09:00 – 18:00 / Λ. Ποσειδώνος 51 – Μοσχάτο
...αναλυτικά στοιχεία

6.2017 - Ποτοποιία ΜΕΤΑΞΑ και CLIMAVENETA: Σχέση εμπιστοσύνης

Το «ΜΕΤΑΧΑ» είναι ένα «όνομα» και μια εμπορική επωνυμία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αντιπροσωπεύει την πιο φημισμένη Ελληνική ποτοποιία σε διεθνές επίπεδο. 

...αναλυτικά στοιχεία

2.2017 - Mε τα φτερά της Climaveneta, στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης!!!

Η Climaveneta επαλήθευσε την φήμη και εμπειρία της, προμηθεύοντας με 8 ψυκτικά συγκροτήματα κλιματισμού υψηλής απόδοσης τον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Imam Khomeini International Airport (ΙΚΙΑ) στην Τεχεράνη. 


...αναλυτικά στοιχεία

1.2017 - Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου

Εύκαμπτοι αεραγωγοί DEC, έχουν χρησιμοποιηθεί στους 3 τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου του Πεκίνου.

...αναλυτικά στοιχεία

12.2016 - Χρόνια Πολλά !...αναλυτικά στοιχεία

12.2016 - Ένα "Σύννεφο" ζωντανεύει

Με  δυναμική παρουσία,  η Climaveneta εγκαθιστά  μονάδες πολλαπλών χρήσεων στο νέο Συνεδριακό Κέντρο στην ιστορική συνοικία της Ρώμης, Eur.
...αναλυτικά στοιχεία

12.2016 - Το "World Energy Outlook 2016" βλέπει μεγάλες αλλαγές στο παγκόσμιο ενεργειακό τοπίο του 2040

Γνωστό πλέον σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι το γεγονός της αύξησης της ζήτησης ενέργειας και οι μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν τις επόμενες δεκαετίες στο παγκόσμιο σύστημα ενέργειας.
...αναλυτικά στοιχεία

10.2016 - Webinar για τα έξυπνα συστήματα κλιματισμού κτιρίων

Στις 27 Οκτωβρίου 2016, η Climaveneta σε συνεργασία με το κορυφαίο Βρετανικό τεχνικό περιοδικό CIBSE φιλοξενεί ένα Webinar με θέμα τα «έξυπνα» συστήματα κλιματισμού κτιρίων που καταναλώνουν δραστικά λιγότερη ενέργεια και εξασφαλίζουν υγιεινή ατμόσφαιρα και αυτοματοποιημένο έλεγχο.
...αναλυτικά στοιχεία

7.2016 - Μόλις άνοιξε το νέο αεροδρόμιο Cat Bi, στο Βιετνάμ

Την περασμένη εβδομάδα, η Cat Bi International επέκτεινε το αεροδρόμιο στη βόρεια πόλη Hai Phong, φιλοξενώντας την τελετή εγκαινίων, με πολλές νέες πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί για το εξωτερικό και το εσωτερικό της χώρας.
...αναλυτικά στοιχεία

6.2016 - Τα μεγαλύτερα Hyper Data Centers, χρησιμοποιούν λύσεις υψηλής απόδοσης που μόνο η Climaveneta μπορεί να τους προσφέρει.

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, τα  Wuxi και CCB Data Centers επέλεξαν ψύκτες Climaveneta για την αποτελεσματική και αξιόπιστη ψύξη τους.
...αναλυτικά στοιχεία

5.2016 - Το οινοποιείο παγκόσμιο πρότυπο εγκαινιάστηκε στη «μικρή Τοσκάνη»

Ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της Αργεντινής σύμφωνα με το Forbes, ο Alejandro Bulgheroni, εγκαινίασε στην Ουρουγουάη το οινοποιείο Bodega Garzón. Πρόκειται για μια κολοσσιαία επένδυση ύψους 85 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιλαμβάνει αμπελώνες, κτιριακές εγκαταστάσεις 19 στρεμμάτων, ένα κορυφαίο εστιατόριο, ένα πολυτελές ξενοδοχείο και ένα κλειστό κλαμπ για «φίλους του κρασιού».
...αναλυτικά στοιχεία

4.2016 - Prada : Οι αντλίες θερμότητας είναι στη μόδα

Ως κορυφαίο brand name παγκοσμίως, η Prada, δίνει έμφαση στο κοινωφελές της έργο. Δημιούργησε λοιπόν ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στο Μιλάνο, για να φιλοξενεί κυρίως εκθέσεις τέχνης που θα εύρισκαν δύσκολα στέγη σε συμβατικούς χώρους γκαλερί και μουσείων.
...αναλυτικά στοιχεία

2.2016 - Η Climaveneta συμμετέχει στην 11η έκθεση HORECA.

Η εταιρεία Climaveneta – Δέλτα θέρμανση  κλιματισμός ΕΠΕ, αποφάσισε να συμμετέχει και φέτος στην πλέον αξιόλογη διεθνή έκθεση στη χώρα μας για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση.

...αναλυτικά στοιχεία

12.2015 - Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων θέρμανσης στην Ευρώπη, η Climaveneta, επικεντρώνεται στην προστασία του περιβάλλοντος...αναλυτικά στοιχεία

10.2015 - Ποιό είναι το κορυφαίο τεχνολογικά προϊόν θέρμανσης του 2015

Την απάντηση επιχειρεί να δώσει ο διαγωνισμός HVR Awards 2015 που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις εταιρίες που επιδεικνύουν αριστεία στον τομέα τους.

...αναλυτικά στοιχεία

7.2015 - Οι υδραυλικοί εγκαταστάτες και μηχανικοί γνωρίζουν τις αντλίες θερμότητας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος τεχνικών σεμιναρίων που διοργάνωσε η Δέλτα Τεχνική με σκοπό την ενημέρωση και την τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων αναφορικά με τις αντλίες θερμότητας.
...αναλυτικά στοιχεία

7.2015 - Εντυπωσιακά αποτελέσματα! Σύγκριση γεωθερμικών αντλιών θερμότητας με συστήματα VRF

Παράδειγμα τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού ASHRAE.
Ο οργανισμός ASHRAE (Αμερικανικός Οργανισμός Μηχανικών Θέρμανσης και Κλιματισμού), ιδρύθηκε το 1894 και εδρεύει στην Ατλάντα. Είναι από τους κορυφαίους παγκοσμίως επιστημονικούς φορείς που ασχολούνται με την ενεργειακή απόδοση, τη θέρμανση, την ψύξη, την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων και την αειφόρο σχεδίαση κτιρίων.
...αναλυτικά στοιχεία

5.2015 - Η Climaveneta και η Δέλτα Τεχνική στηρίζουν τους ορεινούς αγώνες δρόμου

Οι ορεινοί αγώνες δρόμου είναι ίσως η πιο σύγχρονη μορφή αθλητισμού στη φύση, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος στη χώρα μας. Απόδειξη, το «Μονοπάτι Παρνασσού», αγώνας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες ημέρες, στις 26 Απριλίου, με τη στήριξη και της μεγαλύτερης εταιρίας αντλιών θερμότητας στην Ευρώπη, της Climaveneta.

...αναλυτικά στοιχεία

5.2015 - Ένα κτίριο που «κινείται» στο Παρίσι

Το κτίριο γραφείων Kinetik, όπως βαφτίστηκε, εκφράζει τη φιλοσοφία του «Kinetic Art» στα κτίρια. Σχεδιασμένο από το διεθνές γραφείο αρχιτεκτονικής Sauerbruch Hutton, αποτελείται από 15.000 m² που προορίζονται για χώρους γραφείων, 695 m² για καταστήματα και 649 m² για άλλες χρήσεις.
...αναλυτικά στοιχεία

4.2015 - Αυτός είναι ο ομορφότερος ουρανοξύστης του κόσμου

Υπερίσχυσε ανάμεσα σε 800 ψηλά κτίρια από όλες τις χώρες του κόσμου και αναδείχθηκε ο ομορφότερος ουρανοξύστης στον πλανήτη. Βρίσκεται στο Μιλάνο της Ιταλίας και ονομάζεται «Bosco Verticale», σε ελεύθερη μετάφραση «κάθετο δάσος».
...αναλυτικά στοιχεία

3.2015 - H μεγαλύτερη τουριστική επένδυση του 2015 θα έχει κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα

Το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Olivia, ανοίγει τις πύλες του το φετινό καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Πρόκειται για το διάσημο πρώην Gerakina Beach, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως από τους νέους ιδιοκτήτες Σάνη ΑΕ και Oaktree Capital με μία επένδυση της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

...αναλυτικά στοιχεία

2.2015 - Εύκαμπτοι Αεραγωγοί DEC

Σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά γιότ το Marya τοποθετήθηκαν 3000 μέτρα εύκαμπτων αεραγωγών του Ολλανδικού εργοστασίου DEC.
...αναλυτικά στοιχεία

1.2015 - H Climaveneta στην 10η HORECA

Η Climaveneta, το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού στην Ευρώπη, θα συμμετάσχει στη φετινή HORECA, τη σημαντικότερη έκθεση στην Ελλάδα που αφορά τον ξενοδοχειακό και τον επισιτιστικό κλάδο.
...αναλυτικά στοιχεία

1.2015 - Η Climaveneta στηρίζει την βιομηχανία της Ιταλικής μόδας...αναλυτικά στοιχεία

12.2014 - Καλά Χριστούγεννα !...αναλυτικά στοιχεία

12.2014 - Η Climaveneta πιστοποιεί ενεργειακά τα κορυφαία κτίρια του κόσμου

H Climaveneta, ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης στην Ευρώπη, οδηγεί τις εξελίξεις και στον τομέα της αξιολόγησης και πιστοποίησης ενεργειακής απόδοσης σύγχρονων κτιρίων.
...αναλυτικά στοιχεία

12.2014 - Climaveneta: Ο «ειδικός» στην εξοικονόμηση ενέργειας για κολυμβητήρια & πισίνες

Ένα από τα σημαντικότερα πεδία στα οποία αξιοποιούνται οι μεγάλες δυνατότητες των αντλιών θερμότητας είναι τα κολυμβητήρια και οι πισίνες, έργα στα οποία η Climaveneta διαθέτει ήδη πλούσια εμπειρία.

...αναλυτικά στοιχεία

10.2014 - H Climaveneta “πετάει” στο διάστημα!...αναλυτικά στοιχεία

10.2014 - Chiswick Park Estate: η Climaveneta προσδίδει υψηλή ενεργειακή απόδοση & άνεση...αναλυτικά στοιχεία

9.2014 - H Climaveneta σε έργο του Renzo Piano...αναλυτικά στοιχεία

8.2014 - H Climaveneta προσφέρει στην ιδέα της αειφόρου ανάπτυξης...αναλυτικά στοιχεία

8.2014 - Λύσεις Climaveneta στο Capri Palace Hotel...αναλυτικά στοιχεία

4.2014 - H Climaveneta, No. 1 κατασκευαστής αντλιών θερμότητας και ψυκτικών συγκροτημάτων στην Ευρώπη, συμμετείχε με επιτυχία στην 39η Διεθνή Έκθεση Mostra Convegno Expocomfort...αναλυτικά στοιχεία

4.2014 - Η Climaveneta αθλοθέτης του ορεινού αγώνα δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2014» με μήνυμα: σεβασμός στο περιβάλλον.

Αθλοθέτης του Ορεινού αγώνα δρόμου “Μονοπάτι Παρνασσού 2014” θα είναι αυτή τη χρονιά η εταιρεία Climaveneta – Αντλίες Θερμότητας – Νο. 1 κατασκευαστής στην Ευρώπη.
...αναλυτικά στοιχεία

4.2014 - H Climaveneta στο Nouvel Hopital d’Orleans...αναλυτικά στοιχεία

1.2014 - Η Climaveneta κλιματίζει το ΟΝΕ ΝΑΤΙΟΝ LUXURY OUTLET στο Παρίσι

Οι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος One Nation Paris εμπιστεύτηκαν την Climaveneta για τον κλιματισμό και την άνεση όλων των χώρων
...αναλυτικά στοιχεία

9.2013 - Η Climaveneta στο κορυφαίο συγκρότημα Central Saint Giles στο κέντρο του Λονδίνου

Το Central Saint Gilles, σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Renzo Piano, αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα μικτά συγκροτήματα στην καρδιά του Λονδίνου
...αναλυτικά στοιχεία

9.2013 - Η Climaveneta στο Aqualux Hotel στο Bardolino Ιταλίας

Το νέο Ξενοδοχείο Aqualux Hotel στο Bardolino είναι το πρώτο ξενοδοχείο, στη λίμνη Garda, που του απονεμήθηκε η πολύτιμη πιστοποίηση ClimaHotel από τον οργανισμό CasaClima
...αναλυτικά στοιχεία

9.2013 - Η Climaveneta για 2η χρονιά στην έκθεση Οικονομική Θέρμανση

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας - Ελληνικό, με δωρεάν είσοδο. Θα μας βρείτε στο περίπτερο Νο 52.
...αναλυτικά στοιχεία

9.2013 - Η Climaveneta παρουσιάζει τη νέα σειρά αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων i – FΧ (1+i)

Πρόκειται για τους αποδοτικότερους ψύκτες αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, πιστοποιημένους κατά Eurovent. Επιτυγχάνουν τους υψηλότερους βαθμούς απόδοσης EER & ESEER (4,8!!!) από κάθε άλλη αντίστοιχη μονάδα που κυκλοφορεί στην αγορά
...αναλυτικά στοιχεία

8.2013 - Η Climaveneta και στο Αθλητικό Κέντρο Σιγκαπούρης

Η Climaveneta ανέπτυξε ένα μοναδικό και καινοτόμο σύστημα κλιματισμού για το Εθνικό Στάδιο Σιγκαπούρης, στο οποίο θα κυκλοφορεί δροσερός αέρας κάτω από τα καθίσματα των θεατών
...αναλυτικά στοιχεία

7.2013 - Climaveneta: Πλατινένιος Πελάτης από την Turbocor

Ο θρίαμβος της Climaveneta ως “Πλατινένιος Πελάτης 2012” από την Turbocor είναι μόνο η πιο πρόσφατη απόδειξη του ηγετικού ρόλου και της εμπειρίας της εταιρείας στην εφαρμογή της τεχνολογίας σε ψύκτες
...αναλυτικά στοιχεία

6.2013 - Η Climaveneta στο Spetses Classic Yacht Race

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Spetses Classic Yacht Race 2013»
...αναλυτικά στοιχεία

5.2013 - Επαγγελματικά τεχνικά σεμινάρια για τις αντλίες θερμότητας Climaveneta

Τεχνικά σεμινάρια για τις αντλίες θερμότητας Climaveneta διοργανώνει η Δέλτα Τεχνική. Απευθύνονται σε Επαγγελματίες Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες κι Ενεργειακούς Επιθεωρητές
...αναλυτικά στοιχεία

4.2013 - Μεγάλος Χορηγός η Climaveneta στο Μονοπάτι Παρνασσού 2013

Η Climaveneta, η εταιρεία που προσφέρει τον πλέον οικονομικό και οικολογικό τρόπο θέρμανσης, απεδειξε για ακόμα μία φορά την ευαισθησία της σε θέματα που αγγίζουν την επαφή του ανθρώπου με τη φύση και χορήγησε τον αγώνα
...αναλυτικά στοιχεία

3.2013 - Παρουσίαση Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας Climaveneta, με σύνθημα: Οικονομία + Οικολογία=Γεωθερμία

Στα πλαίσια της Ημερίδας για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ThermoMap, η Δέλτα Τεχνική παρουσίασε τις γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Climaveneta, προβάλλοντας παραδείγματα γεωθερμικών εφαρμογών σε κατοικίες και εμπορικά κέντρα
...αναλυτικά στοιχεία

2.2013 - Αντλία θερμότητας Climaveneta στο Castel Sant' Elmo, Νάπολη - Βίντεο

Αντλία θερμότητας Climaveneta στο μεσαιωνικό κάστρο Castel Sant' Elmo, στην καρδιά της Νάπολης, με σεβασμό στους αρχαιολογικούς περιορισμούς
...αναλυτικά στοιχεία

1.2013 - Νέα μελέτη σύγκρισης κόστους θέρμανσης από διάφορες τεχνολογίες

Το Εργαστήριο Ατμοκινητήρων και Λεβήτων του ΕΜΠ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων του ΕΚΕΤΑ πραγματοποίησε τεχνο-οικονομικούς υπολογισμούς
...αναλυτικά στοιχεία

12.2012 - Η Δέλτα Τεχνική εξοπλίζει με Climaveneta το Νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2012 παραδόθηκε στο Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών “Άγιος Σάββας” ένα αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα Climaveneta της νέας σειράς NX
...αναλυτικά στοιχεία

10.2012 - Η Δέλτα Τεχνική - Climaveneta στην έκθεση Οικονομική Θέρμανση με δυνατούς στόχους για τη διάδοση των αντλιών θερμότητας Climaveneta

Η Δέλτα Τεχνική Α.Ε. συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση «Οικονομική Θέρμανση» παρουσιάζοντας τις Αντλίες Θερμότητας Νέας Γενιάς Climaveneta
...αναλυτικά στοιχεία

9.2012 - Η Δέλτα Τεχνική - Climaveneta στην έκθεση Οικονομική Θέρμανση

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ προτείνει την αξιοποίηση των ΑΠΕ και στον κτιριακό τομέα. Την πρότασή της αυτή θα παρουσιάσει στην έκθεση «Οικονομική Θέρμανση»
...αναλυτικά στοιχεία

7.2012 - Η Δέλτα Τεχνική Α.Ε. εξοπλίζει με Climaveneta κτίρια της εταιρείας Αττική Οδός Α.Ε.

Η Αττική Οδός Α.Ε. επέλεξε την εγκατάσταση συστημάτων της Climaveneta και η Δέλτα Τεχνική Α.Ε., ως αντιπρόσωπος της εταιρείας Climaveneta στην Ελλάδα, ανέλαβε και εδώ την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων
...αναλυτικά στοιχεία

6.2012 - Νέα σειρά αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων Climaveneta NX 0152P..0812P

Η Climaveneta παρουσιάζει τη νέα σειρά αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων NX που είναι εφοδιασμένα με δύο σπειροειδείς συμπιεστές (scroll type), ψυκτικό μέσο R410A και εναλλάκτες freon-αέρα τύπου microchannel
...αναλυτικά στοιχεία

5.2012 - Η Δέλτα Τεχνική εξοπλίζει με Climaveneta το Mega Yaght «Variety Voyager»

Tο νεότευκτο σκάφος «Variety Voyager», ένα Mega Yaght που χτίσθηκε εξ ολοκλήρου σε ελληνικά ναυπηγεία στο Πέραμα, είναι εξοπλισμένο με Αντλίες Θερμότητας Climaveneta
...αναλυτικά στοιχεία

4.2012 - Συμμετοχή της Climaveneta στην έκθεση Mostra Convegno Expocomfort

Η Climaveneta συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Mostra Convegno Expocomfort, στο Μιλάνο της Ιταλίας, από τις 27 έως και 30 Μαρτίου 2012
...αναλυτικά στοιχεία

4.2012 - Δύο νέα έργα στον τομέα του Κλιματισμού & της Γεωθερμίας

Παραδόθηκαν σε λειτουργία δύο νέα έργα Κλιματισμού και Γεωθερμίας, με εγκατάσταση γεωθερμικών αντλιών θερμότητας και αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων
...αναλυτικά στοιχεία

3.2012 - 5η έκθεση Ecotec 2012

Η Δέλτα Τεχνική συμμετείχε με επιτυχία και φέτος στην 5η έκθεση “Εcotec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα"...
...αναλυτικά στοιχεία

3.2012 - Climaveneta - Μεγαλύτερος ενεργειακός βαθμός απόδοσης!!!

Νέα σειρά αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων ενεργειακής κλάσης Α - FOCS έκδοση 2.0
Η πλήρης και πιο ανταγωνιστική πρόταση για μηχανήματα με συμπιεστές screw type, με τον μεγαλύτερο ενεργειακό βαθμό απόδοσης στην αγορά, σύμφωνα με τον ευρωπαικό οργανισμό πιστοποίησης Eurovent!
...αναλυτικά στοιχεία

2.2012 - Κοπή πίτας 2012

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό της Δέλτα Τεχνική έκοψαν την πίτα του 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Σαρωνικός" της εταιρείας.
...αναλυτικά στοιχεία

11.2011 - Ετήσια συνάντηση Climaveneta

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας μας συμμετείχε και φέτος στην ετήσια συνάντηση της Climaveneta...
...αναλυτικά στοιχεία

10.2011 - Νέα σειρά υδρόψυκτων μηχανημάτων της Climaveneta

Η νέα σειρά υδρόψυκτων μηχανημάτων FOCS2-W παράγεται σε δύο εκδόσεις CA και CA


...αναλυτικά στοιχεία

7.2011 - Σεμινάριο τεχνολογίας Αντλιών Θερμότητας και Γεωθερμίας

Στις 13.07.2011 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα σεμιναρίων «Σαρωνικός» της εταιρείας μας, ενημερωτικό σεμινάριο...
...αναλυτικά στοιχεία

2.2011 - Data Centers

Η Climaveneta, με την εμπειρία 40 ετών στις εφαρμογές κλιματισμού, παρουσίασε τη νέα γενιά μονάδων απολύτου ακριβείας για χώρους υπολογιστών υψηλής ενεργειακής απόδοσης...
...αναλυτικά στοιχεία