ΝΕΑ

Η Climaveneta στηρίζει την βιομηχανία της Ιταλικής μόδας


1.2015

ΕΡΓΟ
Η Bottega Veneta ιδρύθηκε το 1966, αγοράστηκε το 2001 από το Group Gucci και τώρα είναι μέρος του γαλλικού πολυεθνικού ομίλου Kering.
Η Bottega Veneta έχει ανοίξει πρόσφατα καινούργια γραφεία στο Villa Da Porto-Schroeder, μια προστατευόμενη περιοχή 55.000m2 σε μια ιστορική τοποθεσία μέσα στην φύση στο Montebello.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Tα νέα κεντρικά γραφεία υποδηλώνουν το υψηλό επίπεδο φροντίδας της εταιρείας τόσο για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτήν όσο και για το περιβάλλον. Σε απόδειξη αυτών, το 2013 το Villa Da Porto-Schroeder, πήρε το βραβείο "Best Wokplace" και την πιστοποίηση “LEED Platinum”.

ΛΥΣΗ
Οι πιο σημαντικές πτυχές του έργου είναι στην πραγματικότητα αυτές που σχετίζονται με την περιβαλλοντική φροντίδα και αποσκοπούν στην μείωση της χρήσης του νερού, των τεχνητών φώτων και της συνολικής ενέργειας. Με σεβασμό σε όλα αυτά, …
… έχουν εγκαταστήσει 1.200 m2 φωτοβολταϊκών πανέλων στην οροφή του κτιρίου,
… έχουν δημιουργήσει συστήματα ανακύκλωσης όμβριων υδάτων
… έχουν σχεδιάσει ένα σύστημα κλιματισμού, που βασίζεται σε μονάδες Climaveneta, και λειτουργεί με γεωθερμικούς ανιχνευτές για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2.

Για να έχουν σημαντικά οφέλη σε ένα κτίριο όπου οι ιδιοκτήτες αναζητούν όχι μόνο την ενεργειακή απόδοση αλλά και το άνετο περιβάλλον εργασίας, έχουν εγκαταστήσει 2 μονάδες NECS-WQ 1104 INTEGRA της Climaveneta. Οι μονάδες είναι ικανές να παράγουν κρύο και ζεστό νερό συγχρόνως , επιτυγχάνοντας υψηλότερη απόδοση την άνοιξη και το φθινόπωρο, όπου υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες να έχουν ταυτόχρονη απαίτηση για ψύξη και θέρμανση.


Περίοδος: 2014
Εφαρμογή: Γραφεία
Τύπος εγκατάστασης: Υδραυλικό Σύστημα
Ψυκτική ικανότητα: 726 kW
Ικανότητα θέρμανσης: 776 kW
Εγκατεστημένες μονάδες : 2x NECS-WQ 1104 INTEGRA
Πιστοποιήσεις: Platinum LEED
Σχεδιαστής: Στούντιο TIFS - Ing. Michelotto
Εγκαταστάτης: Cav. Nello Gelmini