ΝΕΑ

Η Climaveneta για 2η χρονιά στην έκθεση Οικονομική Θέρμανση


9.2013

Ο κατασκευαστικός οίκος Climaveneta είναι το Νο 1 εργοστάσιο στην Ευρώπη με περισσότερα από 41 χρόνια εμπειρίας, οι δε αντλίες θερμότητας Climaveneta, νέας γενιάς και σύγχρονης τεχνολογίας, αποτελούν την ιδανικότερη λύση!

Με το χειμώνα να πλησιάζει και τα έξοδα θέρμανσης να απειλούν οικογενειακούς και επαγγελματικούς προϋπολογισμούς, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ προτείνει την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στον κτιριακό τομέα. Την πρότασή της αυτή, για το πλέον συμφέρον και σύγχρονο σύστημα που μειώνει έως 80% τις ετήσιες δαπάνες, θα παρουσιάσει στην 2η έκθεση "Οικονομική Θέρμανση". Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στην περιοχή του Ελληνικού, με δωρεάν είσοδο. Θα μας βρείτε στο περίπτερο Νο 52.

Το σύστημα, το οποίο βασίζεται στη νέα γενιά αντλιών θερμότητας του εργοστασίου CLIMAVENETA Ιταλίας, μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε κάθε κατοικία ή άλλο κτίριο. Απαλλάσσει πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, συνδέεται στο ήδη εγκατεστημένο δίκτυο καλοριφέρ ή σε εγκαταστάσεις υποδαπεδίων θερμάνσεων, ενώ προσφέρει και δωρεάν παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Σε νέα κτίρια, το σύστημα παρέχει ταυτόχρονα και ψύξη για το καλοκαίρι ενώ, εφόσον υπάρχει επαρκής περιβάλλον χώρος, με χρήση γεωθερμίας, φτάνει την κορυφαία οικονομία στην κατανάλωση 80%!

Περισσότερα για τις Αντλίες Θερμότητας Climaveneta:
Oικιακές Εφαρμογές | Επαγγελματικές εφαρμογές
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας