ΝΕΑ

Χορηγός στο 7ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS 2018"


10.2018

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων θέρμανσης & κλιματισμού CLIMAVENETA brand της Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling SpA, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο "ENERGY in BUILDINGS", που διοργανώνεται από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE).
 
Ως ένας εκ των χορηγών του συνεδρίου της ASHRAE, ο όμιλος εταιρειών Δέλτα Τεχνική θα παρουσιάσει μια μελέτη βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα και μετρήσεις πάνω στην μείωση του λειτουργικού κόστους που μπορεί να επιφέρει ένα συνδυασμένο σύστημα γεωθερμίας συγκριτικά με συμβατικά συστήματα κλιματισμούς και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης.

Το αντικείμενο της μελέτης είναι το πολυτελές ξενοδοχείο Euphoria Resort στο Κολυμβάρι Χανίων. Τοποθετήθηκαν δύο γεωθερμικοί ψύκτες, δύο γεωθερμικές τετρασωλήνιες αντλίες θερμότητας, δύο υδρόψυκτες αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών και έξι κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, όλα του εργοστασίου Climaveneta. Την εγκατάσταση και αυτοματισμό του συστήματος ανέλαβε εξ' ολοκλήρου η εταιρεία RACS (Revolutionary A/C Solutions) από τα Χανιά.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους οι οποίοι εμπλέκονται στην εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια, μέσα από εφαρμογές βιοκλιματικού σχεδιασμού, θέρμανσης και ψύξης.

Θέμα Παρουσίασης
Βέλτιστη εξοικονόμηση μέσω εξελιγμένου συστήματος κλιματισμού σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης.

Ημερομηνία Διεξαγωγής
Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018

Τόπος Διεξαγωγής
Ξενοδοχείο Wyndham Grand
Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Δηλώσεις Συμμετοχής
https://ashrae.gr/REGISTRATION/

Σχετικά Links:
http://www.ashrae.gr/
http://racs.gr/