ΝΕΑ

Η Climaveneta παρουσιάζει τη νέα σειρά αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων i – FΧ (1+i)


9.2013

Πρόκειται για τους αποδοτικότερους ψύκτες αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, πιστοποιημένους κατά Eurovent.
Επιτυγχάνουν τους υψηλότερους βαθμούς απόδοσης EER & ESEER (4,8!!!) από κάθε άλλη αντίστοιχη μονάδα που κυκλοφορεί στην αγορά, τόσο σε ολικά όσο και σε μερικά φορτία (full & partial loads).

Κατασκευαστής τους δεν είναι άλλος από την CLIMAVENETA, που για να πετύχει τους κορυφαίους αυτούς βαθμούς απόδοσης εφαρμόζει μια καινοτόμο λύση, αντίστοιχη της οποίας δεν υπάρχει στον ανταγωνισμό.
Συγκεκριμένα, συνδυάζει στα μηχανήματα i – Fx συμπιεστές κοχλιωτού τύπου (screw) τόσο σταθερών όσο και μεταβλητών στροφών (inverter). Και οι δύο τύποι συμπιεστών έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται από την κορυφαία εταιρία συμπιεστών για ψυκτικά συγκροτήματα Bitzer, αποκλειστικά για την CLIMAVENETA σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις και προδιαγραφές που παρέχει η ίδια.
Τα μηχανήματα της σειράς i – FΧ είναι ένα ακόμα παράδειγμα γιατί η CLIMAVENETA θεωρείται ο Νο 1 κατασκευαστής μηχανημάτων κεντρικού κλιματισμού στην Ευρώπη και ένας εκ των κορυφαίων παγκοσμίως, παρέχοντας τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, οικιακή ή επαγγελματική, μικρή ή μεγάλη, με στόχο πάντοτε τη μέγιστη οικονομία λειτουργίας.