ΝΕΑ

Ανοιχτή Ημέρα Γεωθερμίας - Geothermal Open Day


6.2017

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017
ώρα 09:00 – 18:00

(Λ. Ποσειδώνος 51 – Μοσχάτο)

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών στα  θέματα της εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και η στροφή τους προς τις ανανεώσιμες πηγές εντείνεται με την πάροδο του χρόνου καθώς οι εμπλεκόμενοι φορείς διοργανώνουν δράσεις ενημέρωσης, παρουσιάσεις και διασκέψεις για να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο.

Η εταιρεία μας, κατά την διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας της, έχει αποδείξει πολλές φορές τον οικολογικό της χαρακτήρα και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στο θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας.

Σε μια ακόμη προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού και ενημέρωσης του τεχνικού κόσμου, ο Όμιλος Εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ διοργανώνει «ανοιχτή ημέρα γεωθερμίας» και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του χώρου, (μηχανολόγους – μηχανικούς, εγκαταστάτες, υδραυλικούς, αρχιτέκτονες) να γνωρίσουν μια πραγματική γεωθερμική εγκατάσταση  ψύξης – θέρμανσης, σε λειτουργία.


Θα γίνει ξενάγηση στον χώρο της εγκατάστασης από μηχανολόγο μηχανικό της εταιρείας μας και θα απαντηθούν όλες οι απορίες των ενδιαφερόμενων σχετικά με τη χρήση γεωθερμίας σε αστικά κτίρια, την οικονομία στην κατανάλωση που έχει ο χρήστης μιας τέτοιας εγκατάστασης, τα κατάλληλα μηχανήματα για ψύξη και θέρμανση και βέβαια την ενεργειακή εξοικονόμηση που θα ωφελήσει τελικά και τον  πλανήτη μας. Θα επιδειχθεί επίσης η ευκολία εγκατάστασης συστημάτων γεωθερμίας σε κτίρια που βρίσκονται κοντά σε παραθαλάσσιο μέτωπο.

Κάθε ενδιαφερόμενος επαγγελματίας μπορεί να προσέλθει οποιαδήποτε ώρα επιθυμεί, εντός φυσικά του ωραρίου του Open Day, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Προσοχή, η ανοιχτή ημέρα γεωθερμίας απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και δεν έχει κόστος συμμετοχής.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον όμιλο εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα πλαίσια του προγράμματος Sustainable Energy Week.


Σχετικά Links:
Sustainable Energy Week : http://eusew.eu/energy-days/geothermal-open-day