ΝΕΑ

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συνεχίζει την χορηγία του στο Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE


12.2017

Ο όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συνεχίζει την χορηγία του στο Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE και τον μήνα Δεκέμβριο συμμετέχοντας στην εκδήλωση τεχνικής ενημέρωσης με θέμα  «European ErP 2018 Directive & Revised TOTEE – KENAK 2017».


Τα μηχανήματα θέρμανσης & κλιματισμού CLIMAVENETA brand της Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling SpA, που αποκλειστικά διαθέτει ο όμιλος στην Ελληνική αγορά, καλύπτουν πλήρως τις νέες απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας «Ecodesign 2018» (Οδηγία Οικολογικού Σχεδιασμού). Κύριος στόχος του κανονισμού είναι να μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας των συστημάτων κλιματισμού σε όλες τις εγκαταστάσεις είτε αυτές αφορούν νέα κτίρια ή αντικαθιστούν υπάρχουσες μονάδες.

Στον χώρο της έκθεσης των χορηγών, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τους μηχανικούς της εταιρείας μας, οι οποίοι θα σας λύσουν όλες σας τις απορίες σχετικά με τα μηχανήματα που διαθέτουμε, τον τρόπο λειτουργίας τους και φυσικά για τις νέες οδηγίες οικολογικού σχεδιασμού.

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα Προσέλευσης
17:00 – 18:00

Τόπος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Wyndham Grand
Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Δηλώσεις Συμμετοχής

https://ashrae.gr/REGISTRATION/

Σχετικά Links:
http://www.ashrae.gr/