ΝΕΑ

Μόλις άνοιξε το νέο αεροδρόμιο Cat Bi, στο Βιετνάμ


7.2016

Την περασμένη εβδομάδα, η Cat Bi International επέκτεινε το αεροδρόμιο στη βόρεια πόλη Hai Phong, φιλοξενώντας την τελετή εγκαινίων, με πολλές νέες πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί για το εξωτερικό και το εσωτερικό της χώρας. Μέχρι τον Απρίλιο του 2016, το αεροδρόμιο προσφερόταν μόνο για πτήσεις εσωτερικού, αλλά χάρη στην επέκταση, έχει γίνει ένα διεθνές αεροδρόμιο που προσφέρει απευθείας πτήσεις προς την Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Ταϊλάνδη.


Η γενική ανανέωση του αεροδρομίου περιέλαβε επίσης το άνοιγμα ενός νέου τερματικού σταθμού, ώστε να καταστεί δυνατή, από το Μάιο του 2016 η εξυπηρέτηση 4 εκατομμυρίων επιβατών το χρόνο, 3 φορές δηλαδή περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν. Όμως, η αύξηση του αριθμού των επιβατών, απαιτεί και την ανανέωση του συστήματος κλιματισμού του αεροδρομίου για να αναβαθμίσει την απόδοσή του.

Το αεροδρόμιο έχει εφοδιαστεί με 3 αερόψυκτους ψύκτες νερού, της Climaveneta, υψηλής απόδοσης, μοντέλο FOCS2, συνολικής απόδοσης 2.400 kW. Αυτή η έκδοση εξασφαλίζει απόδοση κατηγορίας Α κατά  Eurovent και ελαχιστοποιεί το λειτουργικό κόστος. Το σύστημα κλιματισμού περιλαμβάνει επίσης αρκετές μονάδες διαχείρισης αέρα να εγγυηθεί τέλεια το φιλτράρισμά του.


Σχετικά Links :

Αεροδρόμιο Cat Bi : http://www.vietnamairfare.com
Τεχνική παρουσίαση μονάδας FOCS2 : εδώ