ΝΕΑ

Μεγάλος Χορηγός η Climaveneta στο Μονοπάτι Παρνασσού 2013


4.2013

Μεγάλος Χορηγός του Ορεινού αγώνα δρόμου “Μονοπάτι Παρνασσού 2013” ήταν και αυτή τη χρονιά η εταιρεία Climaveneta – Δέλτα Τεχνική.

Ο αγώνας Μονοπάτι Παρνασσού 2013 είναι ημιμαραθώνιος αγώνας βουνού απόστασης 24,2 χιλιομέτρων σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους του Παρνασσού, κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και, οι οργανωτές και οι αθλητές λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Για πρώτη φορά φέτος, πραγματοποιήθηκε και αγώνας 10,9 χιλιομέτρων. Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, με έναρξη στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας και τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας.

Η Climaveneta, η εταιρεία που προσφέρει τον πλέον οικονομικό και οικολογικό τρόπο θέρμανσης, απεδειξε για ακόμα μία φορά την ευαισθησία της σε θέματα που αγγίζουν την επαφή του ανθρώπου με τη φύση και χορήγησε τον αγώνα.

Όπως δήλωσε ο κ. Αν. Δεληγιώργης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δέλτα Τεχνική Α.Ε. και αποκλειστικός εισαγωγέας των αντλιών θερμότητας Climaveneta στην Ελλάδα: “Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν αυτού του τύπου τους αγώνες ξεχωριστούς, συγκαταλέγονται αξίες και μηνύματα, όπως η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, η οικολογία, η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και η φιλοξενία σε προορισμούς μοναδικής ομορφιάς. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός χορηγός από την εταιρεία Climaveneta, η οποία προσφέρει τον πλέον οικολογικό τρόπο διατήρησης θερμοκρασίας σε εκατοντάδες σπίτια και κτίρια, με αντλίες θερμότητας, σε όλο τον κόσμο”.