ΝΕΑ

Παρουσίαση Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας Climaveneta, με σύνθημα: Οικονομία + Οικολογία=Γεωθερμία


3.2013

Στα πλαίσια της Ημερίδας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ThermoMap για τη Γεωθερμία, που έλαβε χώρα στις 07.03.2013 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του Ε.Κ.Β.Α.Α. (πρ. Ι.Γ.Μ.Ε.) στο Ολυμπιακό Χωριό, η Δέλτα Τεχνική Α.Ε. παρουσίασε πραγματικά παραδείγματα γεωθερμικών εφαρμογών σε κατοικίες, εμπορικά/βιομηχανικά κτίρια κι εγκαταστάσεις, για τη θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού.

Με σύμμαχο την Climaveneta, το Νο.1 Κατασκευαστή τέτοιων συστημάτων στην Ευρώπη, η Δέλτα Τεχνική μπορεί σήμερα να αξιοποιήσει την περισσότερο από 33 χρόνια εμπειρία που διαθέτει και να παρέχει: την τεχνική μελέτη, την προμήθεια των απαραίτητων μηχανημάτων και την εγκατάσταση γεωθερμικών συστημάτων, μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας.

Οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας Climaveneta εξασφαλίζουν έως και 80% οικονομία στη δαπάνη για θέρμανση και βέβαια παρέχουν ψύξη σε όλους τους χώρους του κτιρίου, το καλοκαίρι, με το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό απόδοσης. Με το ίδιο σύστημα, οι αντλίες θερμότητας Climaveneta παρέχουν και ζεστό νερό χρήσης.

Η Δέλτα Τεχνική μελέτησε και προώθησε τις γεωθερμικές αντλίες θερμότητας, ήδη από τη δεκαετία του ’80, στη χώρα μας. Σήμερα, εξελιγμένες πλέον στην αιχμή της τεχνολογίας, αποτελούν το πιο οικολογικό και οικονομικό σύστημα θέρμανσης-ψύξης που είναι γνωστό για τον κτιριακό τομέα.